Peniaze zobral a počítačovú zostavu nedodal. Krádež dubovej metrovice. Pytliak usmrtil jelenicu.

27.09.2011 Celý región

Peniaze zobral a počítačovú zostavu nedodal:
Bardejovskí policajti včera vzniesli obvinenie 27 ročnému Bardejovčanovi z prečinu sprenevery. Obvinený v priebehu mesiaca február 2011 v Bardejove vylákal od 27 ročného muža bytom Bardejov, Ulica Sázavského finančnú hotovosť vo výške 1.648,- EUR. Pod zámienkou, že mu v priebehu dvoch týždňov od prevzatia peňazí zadováži počítačovú zostavu. Pričom spracoval predfaktúru, ktorú zaslal emailom poškodenému, ktorý požadovanú finančnú hotovosť vo výške 1.648,- EUR dňa 7.2.2011 poukázal zo svojho účtu na osobný účet obvineného. Obvinený počítačovú zostavu pre poškodeného nezadovážil tak, ako sa predtým dohodli a zverenú finančnú hotovosť použil pre svoju ďalšiu činnosť.
 
Krádež dubovej metrovice:
Humenskí policajti začali trestné stíhanie pre prečin krádeže. Doposiaľ neznámy páchateľ od jari roku 2011 do dňa 24.09.2011 z lesného pôdneho fondu zvaného Tuľcová nachádzajúceho sa nad obcou Brestov, okres Humenné, odcudzil nezisteným spôsobom 10 m³ dubovej metrovice, ktorá bola uložená v piatich kopách. Pre Urbársku spoločnosť spôsobil krádežou škodu vo výške 300,-EUR.

Pytliak usmrtil jelenicu:
Na policajnú linku včera dopoludnia telefonicky oznámil 32 ročný poľovný hospodár, bytom Lipany usmrtenie jelenice. Doposiaľ neznámy páchateľ dňa 26.9.2011 usmrtil jelenicu vo veku 4- 5 rokov o váhe 110 kg v katastrálnom území obce Terňa-Hradisko, v časti poľovného revíru zvaného Ciparka na okraji lesa v lesnom poraste. Usmrtením jelenice vznikla pre Poľovný revír škoda vo výške 250,-EUR. Poverený príslušník začal trestné stíhanie pre prečin pytliactva.
 

Vyberte región